## **2023 SWIMMING SPORTS**



Sacred Heart Girls' College

HAMILTON

## **ARRIVAL/DEPARTURE OPTIONS:**

8.30am	For those making their own way to the pools
	please be there for the roll, 8.30am.
8.30am	Catching a bus from school (please fill out form
	below), assemble outside school on Firth st for the
	permission check.
9.00am	The last Bus leaves for Water World
9.30am	Last bus users move into the pool area down by
	the grandstand. Find your CCM house areas for a
	roll check.
9.45am	10am Start

## https://forms.gle/R223jPGAdw3TbSkh7

## CANTEEN IS NOT AVAILABLE FOR STUDENTS, SNACK AS YOU NEED THROUGHOUT THE DAY. PROVIDE YOURSELF ENOUGH FOOD AND DRINK

10.00am	10min	1. Sienna Obstacle Course								
10.00am	10min	1. Barbier Dolphin Diving								
10.00am	10.00am 10min 1. MacKillop Piggy Back									
10.15am	2. Junior	2. Junior Freestyle								
10.20am	3. Intermediate Freestyle 50m									
10.25am	4. Senio	4. Senior Freestyle 50m								
	_									
10.30am	10min	5. Aubert Obstacle Course								
10.30am	10min	10min 5. Avila Dolphin Diving								
10.30am	10min	5. Lisieux Piggy Back								
10.45am	6. Senior Backstroke 50m									
10.50am	7. Interm	nediate Backstroke	50m							
10.55am 8. Junior Backstroke 50m										
11.05am	11.05am 10min 9. Barbier Obstacle Course									
11.05am	10min	10min 9. MacKillop Dolphin Diving								
11.05am 10min 9. Sienna Piggy Back										
11.20am	10. Inter	10. Intermediate Breastroke 50r								
11.25am	11. Senior Breaststroke									
11.30am	12. Junior Breastroke 50m									
		r								
11.30am	10min	13. Avila Obstacle Course								
11.30am 10min 13. Lisieux Dolphin Diving		13. Lisieux Dolphin Diving								
11 70	10min	13. Aubert Piggy Back								
11.30am										
11.30am										
11.30am 11.45am	14. Junio	r Butterfly	50m							
		r Butterfly r Butterfly	50m 50m							
11.45am	15. Senio	-								

	r					
12.20pm	10min	17. Mackillop Obstacle Course				
12.20pm	10min	17. Sienna Dolphin Diving				
12.20pm	10min	17. Barbier Piggy Back				
12.35pm	18. Junior Medley 50m					
12.40pm	19. Intermediate Medley 50					
12.45pm	20. Senio	20. Senior Medley 50m				
12.50pm	50pm 10min 21. Lisieux Obstacle Course					
12.50pm	10min	21. Aubert Dolphin Diving				
12.50pm	10min	21. Avila Piggy Back				
1.05pm	22. Sienr	na, MacKillop, Barbier				
Make a floating shape - Summer Theme						
1.15 pm	23. Aubert, Avila, Lisieux					
	Make a floating shape - Summer Theme					
1.20 pm	RING DIVING					
	House vs House Competition					
	The fastest house to bring up the most rings					
	wins					
	MacKillop vs Barbier Sienna vs Avila					
	Aubert vs Lisieux					
1.35 pm 22. House Freestyle Relay x1 from each yr 9-13						
x1 length each, timed finals						
	Aubert, Avila, Lisieux					
1.40 pm	23. House Freestyle Relay x from each yr 9-13					
	x1 length each, timed finals					
	MacKillop, Barbier, Sienna					
	FINISH	<b>1.45PM</b> CCM role check.				
2.0	<b>2.00PM</b> Exit for the bus back to school or					
private arrangement home.						